Jan de Meijer en Zn
IJZERSTERK
CONSTRUCTIEWERK
uit regio Breda
IJZERSTERK
CONSTRUCTIEWERK
staalcontructiebedrijf Breda
IJZERSTERK
CONSTRUCTIEWERK

Constructiewerk, stalen trappen, dak- en gevelbeplating

Het geraamte van een huis, bedrijfspand of landbouwschuur is een belangrijke basis. Zonder dit stevige fundament kan de bouw niet plaatsvinden. Staalconstructiebedrijf Jan de Meijer en Zn. uit regio Breda is gespecialiseerd in stalen constructiewerken en legt graag de basis voor uw bouwproject.
 

staalconstructiebedrijf Jan de Meijer en Zn staalconstructiebedrijf Jan de Meijer en Zn staalconstructiebedrijf Jan de Meijer en Zn

De voordelen van staalconstructie en Jan de Meijer en Zn.

Het is mogelijk om bij ons staalconstructiebedrijf uitsluitend de constructies te bestellen. Wij leveren dit dan bij u op locatie. Uiteraard kunt u onze expertise ook inzetten om de constructie door ons in elkaar te laten zetten. Ongeveer 80% van onze klanten laat dit al aan ons over. Wij bouwen dan de gehele constructie vanuit de balken op.

 

Constructiewerk dat uit een metalen frame bestaat heeft meerdere voordelen:

 

  • het is makkelijk en snel te monteren
  • het neemt minder ruimte in beslag dan betonnen pilaren
  • het is een vrij goedkope constructie

 

We plaatsen ook stalen dak- en gevelbeplatingen, zowel geïsoleerd als niet geïsoleerd. Ook maken we balkonhekjes en stalen trappen. Voor metalen tuindecoraties maken we veel gebruik van cortenstaal. Het speciale aan dit materiaal is dat alleen de toplaag oxideert. Het geeft een oppervlakkige roestlaag. Daarom gaat het levenslang mee en is het een goede investering.

 

Metaal nodig?

We leveren ook los materiaal. Mocht u verschillende soorten metaal nodig hebben dan kunnen we dit op maat leveren. Neem hiervoor contact op via 076 - 597 36 89 of vul het contactformulier in.

Staalconstructiebedrijf Gevelbeplating stalen trap